logospraklit

Språkbokhandeln - Språk från hela världen

Välkommen till Språkbokhandeln och vår avdelning för språkkurser i all världens språk! Här finner du språkkurser på alltifrån nybörjarnivå till avancerad nivå i en mängd olika språk. Information om oss, kontaktuppgifter, villkor m.m. hittar du under de olika flikarna i menyn överst på sidan.
!
9789127434364

Rivstart B2+C1 Textbok

Paula Levy Scherrer. Natur & Kultur
9789144122014

SPRÅKPORTEN 1 2 3. SVENSKA SOM 2:A SPRÅK (MONIKA ÅSTRÖM)

3:E UPPLAGA 2018. STUDENTLITTERATUR
9789147079582

Mozjno ! facit till övningsboken

Jegorenkov Liber förlag
9785389014633

Братья карамазовы (Bröderna Karamazov)

Dostojevskij, Fedor Albouka Klassika, 880 sidor pocket
Vår butik på Lilla Tvärgatan i Lund. Om du inte kan fullfölja din beställning, vänligen kopiera denna och skicka den till oss via mejl till följande adress: info@sprakbokhandeln.se Obs! I dessa tider av tekniska underverk sker uppdateringar titt som tätt på våra datorer, telefoner, läsplattor osv. Vi i bokhandeln hänger med bäst vi kan i svängarna och arbetar på att hålla hemsidan à jour. Med jämna mellanrum får vi dock höra att det kan vara problematiskt att göra eller fullfölja en beställning, speciellt från en mobiltelefon. Vårt råd till dig som vill beställa böcker hos oss är därför att göra det via din dator eftersom att du då kan "se" och får tillgång till en stor del av vårt utbud. Om du trots detta inte skulle finna vad du söker så hör gärna av dig till oss per telefon: 046-12 85 68. Vänligen, Franska Bokhandeln - Språkbokhandeln

Latin

Ahlberg-Lundqvist-Sörboms latinsk-svenska ordbok i en ny, reviderad, utgåva.

Tvåspråkiga böcker

Talar du franska och vill förbättra dina kunskaper i ryska? Då skulle du kunna läsa ryska författare med hjälp av tvåspråkiga romaner: franska och ryska. Upptäck boksamlingen här!

Ta med dig en ordbok nästa gång du reser till Thailand!

Stora svensk-thai-svenska ordboken