tillgran54

Escalade 3: allt-i-ett-bok

9789147104758
g
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning

Waagaard, Rödemark, Jonchère & Sandberg.
Liber, 269 pgs.

Escalade-serien (f.d. Escalade 1-2 och Grande Escalade 3-4) finns nu i en ny upplaga. Ett beprövat koncept har fått uppdaterat innehåll och en modern form.
Med bibehållet tryggt upplägg och tydlig struktur har vi moderniserat presentationen, uppdaterat texterna och tillfört en hel del nytt material. Vi har försett böckerna med nya och många fler illustrationer som fått bli en integrerad del av framställningen. Också många av uppgifterna är baserade på illustrationer - det är bilder och text i samklang. I hela serien finns rikligt med hörövningar som ger eleverna många möjligheter att lyssna till talad modern franska. Genom de kommunikativa övningarna får de träna sin egen muntliga språkfärdighet.
Du kan välja att använda Escalade-böckerna som vanliga, tryckta böcker eller Onlineböcker, beroende på hur digitalt du vill arbeta med franskan i din undervisning. I Onlineböckerna ligger ljudet från elev-cd:n i form av en länk på varje sida i boken, vilket är smidigt när man tränar hörförståelse i en digital studiemiljö.